Donders // Benegas

Benegas

Benegas Light

De composiet gasfles is verkrijgbaar met een inhoud van 5 en 10 kg inhoud. De Benegas Light heeft een aansluiting met buitendraad. De Benegas Light is al sinds 2002 zeer populair bij caravanners, camperaars en buitenrecreanten. De fles is veilig, licht, praktisch, comfortabel en voorzien van een fraai, modern design. De Benegas Light fles is herkenbaar aan de groene kap met het Benegas Light logo en het Benegas logo op de kraanverzegeling. Dit vormt de kenmerken voor de garantie dat de fles volgens de veiligheidsregels is afgevuld en gecontroleerd. Als gebruiker betaalt u een 1-malige borg van € 55,=, dat u volledig retour ontvangt als u stopt. U meldt de fles bij aanschaf 1 maal aan. In de tussentijd kan de lege fles zonder extra kosten worden omgewisseld voor een volle waarbij alleen de vulling wordt betaald, ongeacht de flesmaat.

Benegas 10.5 kg.

De 10.5 kg fles is uitsluitend verkrijgbaar in de uitvoering met kraag. De aansluiting van de 10,5 kg fles is afwijkend van de reguliere flessen. De aansluiting is namelijk een binnendraadaansluiting. De fles wordt veelvuldig gebruikt door de zakelijke markt. Voorbeelden hiervan zijn  evenementenverzorgingsbedrijven, horeca, industrie en dakdekkers gebruikt.

Benegas 18 kg.

De 18 kg. gasfles is uitluitend verkrijgbaar met een kraag aan de bovenzijde. Ook de aansluiting van de 18 kg fles is afwijkend van de reguliere flessen namelijk een binnendraadaansluiting. De fles wordt o.a. gebruikt in frietkramen en oliebollenkramen omdat de flessen met een iets grotere fles niet zo snel bevriezen.

Benegas 33 kg.

De 33 kg cilinder is het grotere broertje van de 10.5 kg fles. Beiden hebben een binnendraad aansluiting welke het meest voorkomend is in de markt. De 33 kg cilinders worden voornamelijk gebruiikt voor verwarming of verhitten van materialen. Ook is deze fles een uitstekend alternatief voor situaties waarin geen beroep gedaan kan worden op het aardgasnetwerk maar er toch een gasvoorziening nodig is.

Benegas 46,5 kg.

De 46.5 kg cilinder is de grootste maat van de gasflessenserie. Hierboven komt u uit op propaan in tanks. De 46.5 kg cilinder is voorzien van een binnendraad aansluiting net zoals de andere stalen BeneGas flessen. Deze cilinder wordt o.a. gebruikt voor oplossingen in tijdelijke verwarming en het verhitten van materialen. De 46.5 kg cilinder is een uitstekend alternatief als een aardgasnetwerk ontbreekt. Eigenschap van propaan is dat met het verhitten van materialen een hogere temperatuur bereikt wordt dan met aardgas.