.

Diensten

Bedrijven en particulieren gaan naar Donders Gas in Veldhoven

Donders.com - gasflessen
testafbeelding

Kopen en vullen gasflessen

testafbeelding

Transport gasflessen

testafbeelding

Opslag gasflessen

Verkoop gasflessen

Bij ons gasdepot kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment gasflessen. Van blikjes van 190 gram tot gasflessen met een inhoud van 46,5 kilo. Gasflessen van metaal, light steel en kunststof. Heftruckgas is ook verkrijgbaar in rvs-uitvoering. Onze medewerkers kunnen u adviseren over welke soort gasfles het beste past bij de gewenste toepassing.

Gerenommeerde merken

Bij Donders Gas kunt u rekenen op gas van gerenommeerde merken. Wij zijn de officiële (regio)dealer van Air Liquide, Antargaz, Benegas en Primagaz. Voor Air Liquide zijn wij zelfs het grootste depot van Brabant.

Op zoek naar industriegas?

Als regiodealer van Air Liquide kunt u bij ons terecht om gasflessen te kopen voor MIG/MAG Lassen, Autogeen Lassen en Elektrode Lassen.

Gerenommeerde merken

Bij Donders Gas kunt u rekenen op gas van gerenommeerde merken. Wij zijn de officiële (regio)dealer van Air Liquide, Antargaz, Benegas en Primagaz. Voor Air Liquide zijn wij zelfs het grootste depot van Brabant.

Bijvullen gasflessen

Wij zijn een erkend en gecertificeerd vulstation van gasflessen voor particulieren en bedrijven. Zo vullen we dagelijks de bekende 5 kg gasflessen voor uw caravan of boot. En u betaalt alleen wat wij bijvullen! Zo kunt u veel euro’s besparen. Bovendien is uw wachttijd niet langer dan het vullen van de gasfles: hooguit twee minuten.

Uiteraard kunnen we ook andere soorten propaangasflessen voor u vullen, mits deze fles uw eigendom is. Wij vullen géén eigendomsflessen van maatschappijen (dat is bij wet verboden), maar die gasflessen kunt u wel bij ons omruilen. Denk aan Antargaz, Primagaz, Benegas en campinggas.

Donders.com - gasflessen

Transport gasflessen

Donders Gas werkt met vaste, gecertificeerde chauffeurs die een bekend gezicht zijn voor onze klanten en uiteraard op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving over het vervoeren van propaangas en industriegassen, in onze ADR-goedgekeurde voertuigen.

Constant verbruik

Wilt u de toevoer van heftruckgas (grotendeels) automatisch laten verlopen, zodat uw voorraad niet ‘opdroogt’? Vooral bij een constant verbruik van gas kan dat heel handig zijn, zoals bij het verpakken en verwerken van producten. Wij denken graag met u mee!

Gecertificeerde medewerkers

Alleen gecertificeerde medewerkers voeren het uitvoerende werk in ons gasdepot uit, van het vullen tot het vervoeren van gas. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om dit werk te mogen doen. Verder kunnen onze medewerkers u tot in de kleinste details adviseren over het veilig werken met gasflessen en aanverwante artikelen.

Donders.com - gasflessen

Gasflessen veilig opslaan

Op zoek naar een veilige en efficiënte manier om uw gasflessen op te slaan? Bij ons gasdepot in Veldhoven (Noord-Brabant) kunt u opslagkasten en opslagrekken kopen die ruimschoots voldoen aan de landelijke PGS15-richtlijn. Onze speciaal opgeleide medewerkers adviseren u daarbij graag over veilige gasopslag.

Opslagkasten en opslagrekken met tussenplateau

Wij bieden standaardoplossingen aan voor dertig gasflessen van 10,5 kg. Ook voor heftruckflessen. U kunt ook losse elementen bij ons aanschaffen, om zelf een kast of rek samen te stellen. Voor gasrekken met opklapbaar tussenplateau, om twee lagen te kunnen aanbrengen, kunt u ook bij ons terecht.

Wij zijn dealer van www.gasflesopslag.nl, waar u de mogelijkheden kunt bekijken. Van kleine kasten voor zes gasflessen tot gasrekken waarin veertig flessen passen. Wij adviseren u graag over wat voor ú de beste aankoop is voor het opslaan van gasflessen.

Wet- en regelgeving bij opslag gasflessen

Weet u precies wat alle randvoorwaarden zijn bij gasopslag? Zoals de wettelijke afstand tussen wand en kast? En hoeveel minuten die wand brandwerend moet zijn? Hoe ver de kast minimaal van een rioolpunt verwijderd dient te zijn? Onze gecertificeerde medewerkers zijn helemaal up-to-date van alle wet- en regelgeving over gasopslag en komen graag bij u op locatie langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Donders.com - gasflessen

Direct bestellen?

U kunt uw bestelling gemakkelijk en snel bestellen via de telefoon of door ons een e-mail te sturen.