.

Propaangassen

Bedrijven en particulieren gaan naar Donders Gas in Veldhoven

Donders.com - gasflessen

Toepassingen

Lekker koken op de camping? Een visje bakken in de schuur? Barbecueën in de tuin? Gezellig onder de terrasoverkapping blijven zitten, terwijl het buiten afkoelt? De toepassingen van propaangas zijn eindeloos. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Bent u op zoek naar heftruckgas? Of naar propaangas voor uw schaftkeet of hittekanon? Voor het bewaren van uw (voedsel)producten? Of snel meer gasflessen nodig voor het uitvoeren van installatieprojecten of verbouwingen? Voor lassen en snijden? Voor uw foodtruck?

Bij ons gasdepot in Veldhoven kunt u gasflessen kopen, vullen, inleveren en omruilen. Bij aankoop van gasflessen krijgt u van ons waarborgbewijzen en statiegeldbewijzen, zodat u bij inlevering – ook bij erkende gasdepots – uw geld terugkrijgt.

Dagprijzen

De prijzen van het gas zijn sterk afhankelijk van de olieprijzen. Voor actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen, door te bellen naar 040 - 253 26 63.

Assortiment

Ons gasdepot is al bijna honderd jaar (!) het thuisadres voor bedrijven uit de bouw, industrie, horeca en recreatie; van aannemers, installateurs, dakdekkers en loodgieters tot bloemenhandelaren, visserijbedrijven, vleesverwerkers en restaurants. Propaangas is ook ideaal voor horeca-evenementen met mobiele foodtrucks én voor vis-, patat- en oliebollenkramen.

One-stop-shop!

In onze ruime winkel verkopen wij alle denkbare aansluitmaterialen en andere gas-gerelateerde artikelen (ook voor lassen!). Denk aan propaanslangen, regelaars, vulpijpjes, verloopnippels, klemmen en gaskachels. Onze speciaal opgeleide medewerkers kunnen u adviseren over wat u precies nodig heeft en hoe u deze materialen veilig kunt aanbrengen en gebruiken. Ook hebben wij alles in huis voor een geslaagde barbecue! Van de nieuwste barbecuemodellen tot alle denkbare bijproducten.

Direct bestellen?

U kunt uw bestelling gemakkelijk en snel bestellen via de telefoon of door ons een e-mail te sturen.